De Linde, Beuk & Plataan

Het Stadshof is onderverdeeld in drie secties. De namen van de secties zijn geïnspireerd op de bomen die in de omgeving staan van Het Stadshof.

De Linde

Nieuwsgierig naar een appartement in De Linde van Het Stadshof? Deze woningen hebben uitzicht op het Spui en vaak ook op de groene, omsloten stadstuin. De woningen bevinden zich in unieke, gerestaureerde, 17e eeuwse panden aan het Spui. Schrijf je in!

De Beuk

De Beuk bestaat uit 3 a 4 verdiepingen met totaal 12 woningen en een ruime keuze uit 2, 3 en 4 kamer appartementen met berging. Gelegen aan de levendige Gedempte Gracht met de rust van de binnentuin. Elk uitgerust met luxe keuken en badkamer. Schrijf je in voor meer informatie.

De Plataan

De woningen van De Plataan zijn rustig gelegen aan de tuin van De Nieuwe Kerk. Het gebouw omvat 7 woningen verspreid over 4 verdiepingen. Rustiger gelegen en ruim, nieuwbouw, met penthouse op bovenste etage. Elk uitgerust met luxe keuken en badkamer. Elk appartement beschikt over een eigen berging. Schrijf je in bij interesse in een woning.

Download hier het inschrijffomulier